Saturday, December 21, 2013

Sherlock

Boekverslag (je antwoorden op dit blad typen s.v.p.) Naam: Andrei Dragan Klas: V4A Datum inlevering: 12.01.2009 & bull throughs eye; Schrijver: Sir Arthur Conan Doyle • Titel: The weenie of the Baskervilles • Jaar eerste publicatie: 1902 • Aantal punten: 2 • 4 Belangrijkste karakters en hun onderlinge relaties: 1. private detective Holmes – De beroemde rechercheur exit de dood train Sir Charles Baskerville moet onderzoeken. Hij moet ook de nieuwe erfgenaam, Sir Henry Baskerville beschermen tegen een mogelijke aanslag op zijn leven. Zijn beste vriend is Dr. Watson. 2. Dr. Watson – De assistent en beste vriend a a caraforefrontt-gardet-garde Holmes, hij helpt sew to postureher bij de zaak van de Baskervilles. Hij is niet zo slim als Sherlock Holmes, maar hij helpt bij enthusiastic oplossen van de zaak. heated up verhaal wordt gezien door zijn ogen. 3. Sir Henry Baskerville – De laatste erfgenaam van de rijke familie Baskerville, hij moet helemaal uit Canada komen om de zaken op orde te brengen. Pas als hij in Engeland arriveert, wordt hot hem duidelijk digital audiotape zijn oom vermoord werd, en digital audiotape hij ook gevaar loopt. Dr. Watson krijgt de taak om hem te beschermen en bij alle tijden hem in de gaten te houden. 4.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Sir Stapleton of Merripit ingleside – De buurman van de Baskerville Hall, hij lijkt aan het begin een wat excentrieke naturalist die Watson en Henry probeert te helpen met hun zaak. Zoals in alle Sherlock Holmes verhalen wordt het pas aan het eind duidelijk gemaakt d at hij de moordenaar was van Sir Charles, en! dat hij eigenlijk ook een erfgenaam was van de Baskervilles. Hij gebruikt een gigantische hond om zijn slachtoffers te vermoorden, door gebruik te maken van de legende van de hond van de Baskervilles. • Perspectief: Het verhaal wordt gezin vanuit de ogen van Watson. Het is dus een ik-perspectief. De lezer krijgt de gedachtes van Watson te weten, en experimenteert het verhaal zoals hij het ziet. Daarom is het aan het eind misschien wat moeilijk om...If you want to get a full essay, order it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.